Ειδήσεις

Η Εταιρία
accounting6   Ο όμιλος Accounting Techniques δραστηριοποιείται στον οικονομικό χώρο της Θεσσαλονίκης για περισσότερα από 30 χρόνια.

Στα πλαίσια μιας συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, προσφέρει ολοκληρωμένες οικονομικές υπηρεσίες ως λογιστικό φοροτεχνικό γραφείο και σύμβουλος επιχειρήσεων. Μέσα απο την χρήση σύγχρονων μεθόδων παρακολούθησης και διαχείρισης στοχεύει στην άμεση κάλυψη των αναγκών της κάθε εταιρείας αποτελεσματικά και υπεύθυνα.
Η φιλοσοφία του ομίλου accounting techniques, έγκειται στην δημιουργία ισχυρών σχέσεων και αξίων με τους πελάτες μας που θα οδηγήσουν στην  λήψη σωστών αποφάσεων για την βιωσιμότητα και την οικονομική πορεία των σύγχρονων εταιρειών.
Σε συνδυασμό με έμπειρους και αξιόπιστους συνεργάτες, ο όμιλος έχει κατορθώσει να ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσεις των εταιρειών αλλά και των ιδιωτών σε θέματα λογιστικά, εργατικά, φορολογικά καθώς και σε θέματα διοίκησης και διαχείρισης των επιχειρήσεων.
Με γνώμονα την άρτια οργάνωση, την εμπειρία και την αποδοτικότητα στοχεύουμε στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και στην επιτυχή αντιμετώπιση των προβλημάτων που ανακύπτουν.
You are here: Η Εταιρία